Înapoi

Despre noi

POGANI a luat naștere în 2017, ca urmare a experienței vaste în domeniul confecțiilor textile combinată cu propria viziune a tendințelor modei. Este un brand de familie 100% românesc. 

POGANI oferă stiluri pentru mai multe categorii de vârstă. Aderă la conceptul „toată lumea se poate bucura de frumusețea modei”. Așadar, fie căutați rochii boho și tricouri grafice, cămăși cu modele și fuste chic, POGANI este un magazin pentru fashionista modernă și economică. Suntem de părere că femeile ar trebui sa fie „îmbrăcate” în încredere și independență, de aceea producem serii scurte și diversificate.

Misiunea noastra

Prioritățile noastre sunt serviciile excelente pentru clienți, procesarea rapidă a comenzilor, timp de expediere rapid și o politică de returnare fără probleme. Apreciem feedback-ul indiferent dacă este pozitiv sau constructiv și lucrăm continuu pentru a îmbunătăți experiența cumpărătorilor.

Nu dorim să fim doar un magazin online plictisitor, deci promitem că vom adăuga produse noi în fiecare lună. Scriem articole pe blog cât de des posibil pentru a vă tine la curent cu tendințele din fiecare anotimp.